DR.TIGARAN TEL 0723246199
 

CENTRUL DE UROLOGIE SANICOLAU MARE 0723246199

 
 

CLINICA 0723246199

Clinica UROLOGICA TIM Timisoara tel 0723246199 a reusit sa dezvolte un sistem medical modern in specialitatea UROLOGIE ANDROLOGIE SEXOLOGIE  ce vine in intampinarea nevoilor pacientului.

Investitiile in aparatura medicala moderna si performanta, largirea constanta a ariei de acoperire a serviciilor medicale, sunt destinate sa satisfaca din toate punctele de vedere pacientii care apeleaza la serviciile medicale oferite de noi. Cooptarea unei echipe de medici competenti si recunoscuti, cat si prezenta unui personal auxiliar bine pregatit sunt menite sa consolideaza locul ocupat de UOLOGICA TIM pe piata de profil din Romania.

Un aspect important al activitatii noastre este si educarea pacientilor in scopul prevenirii afectiunilor medicale, printr-o monitorizare continua a starii sanatatii. Prin neglijenta de care dau dovada majoritatea oamenilor, in conditiile stresului cotidian, se expun unui pericol considerabil de a agrava o afectiune, care intr-un stadiu initial ar fi fost mult mai simplu de vindecat. In acest context rolul nostru este acela de a informa corect pacientii cu privire la acest aspect foarte important.

 "Avem tendinta sa ne dorim tot felul de lucruri ca sa putem gusta viata, in loc sa avem grija de viata pentru a putea gusta toate lucrurile."
J. W. Goethe

   Infiintat in anul 2003, UROLOGICA TIM  ofera o gama larga de servicii medicale de diagnostic si tratament la cele mai inalte standarde de calitate si profesionalism.   Oferirea unor servicii medicale profesionale si de calitate reprezinta o parte esentiala a filozofiei  UROLOGICA TIM

   Nivelul de pregatire profesionala a medicilor, aparatura si echipamentele medicale performante din dotare sunt elemente care asigura o garantie a calitatii serviciilor medicale si instrumentele necesare rezolvarii eficiente a problemelor de sanatate ale pacientilor.

   Confidentialitatea, lucrul in echipa, solicitudinea si continuitatea pe piata sunt principiile care asigura eficienta serviciilor noastre.

   Consideram calitatea activitatii noastre ca fiind principala metoda de crestere a performantelor, precum si modalitatea cea mai eficienta de obtinere a recunoasterii pe piata.

   Pentru a oferi servicii competitive atat din punct de vedere al calitatii cat si a costurilor implicate urmarim sa idenficam, sa intelegem, si sa satisfacem cerintele si asteptarile clientilor nostri.

              Fiecare an din istoria UROLOGICA TIM reprezinta un moment remarcabil, o etapa in indeplinirea misiunii cu care am pornit la drum în 2003: îmbunatatirea calitatii vietii prin furnizarea unor servicii medicale de calitate, la standarde profesionale de top.

                 Toate acestea pot parea vorbe mari, daca n-ar fi sustinute, in fiecare zi, de activitatea noastra.  Dotarile moderne, profesionalismul cadrelor medicale, daruirea personalului, cultura organizationala solida pe care am construit-o în timp, toate acestea sunt argumente care ne dau dreptul sa vorbim despre UROLOGICA TIM ca despre o companie dinamica, eficienta si in plina dezvoltare.

    Va invit in continuare sa fiti alaturi de noi pentru deschiderea de noi drumuri in domeniul serviciilor medicale din Romania, pentru ca omul si sanatatea lui sa se afle in centrul atentiei noastre.

 

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one